Onze school

Terra Eelde is gevestigd aan de Burg. Legroweg in Eelde. Het is een mooi licht en ruim schoolgebouw met 530 leerlingen. Er zijn zowel theorie- als praktijklokalen en in de gangen vind je veel leerpleinen. Daar kun je de verschillende opdrachten die je krijgt rustig uitwerken. De school heeft een krachtig team van docenten en medewerkers die het onderste uit de kan halen als het om de leerlingen gaat.

Terra Eelde is een gezonde school! Fruit, melk, karnemelk, gezonde broodjes... dit is bij ons allemaal verkrijgbaar. We zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk 'ongezonde' producten verkocht worden. We hebben hierdoor het certificaat 'Gezonde School' gekregen. Daar zijn we best trots op!

We organiseren ieder jaar verschillende activiteiten, excursies en voorstellingen voor onze leerlingen. We hebben een 'Ontmoet de ander' project en leuke samenwerkingen met museum 'De Buitenplaats' en nog heel veel meer! Terra Eelde, iets voor jou?