Week van plezier bij Terra Eelde!

Het einde van het schooljaar 2020-2021 is bereikt. Een bijzonder jaar waarin de leerlingen van Terra Eelde veel minder dan andere jaren op school zijn geweest en activiteiten die naast de lessen plaatsvinden hebben gemist. Terra organiseert daarom in de week van 28 juni tot 2 juli de ‘Week van Plezier’. Tijdens deze week zijn er voor alle klassen sportdagen, maar ook culturele en creatieve activiteiten. Zo worden er bijvoorbeeld een film en een lied gemaakt die op de slotdag worden gepresenteerd en geven docenten workshops tijdens ‘Doceer je hobby’. Tijdens de slotdag komen ook de examenkandidaten voor de laatste keer allemaal op school tijdens het Foodtruckfestival op het plein.

Leerlingen hebben tijdens de lockdown zowel online als fysiek les gehad. De docenten van de vakgroep kunstvakken waren zeer verrast door de bijzondere werkstukken die de leerlingen hebben gemaakt in deze periode en vinden het jammer dat daar weinig aandacht aan is besteed. Daarom is aan alle leerlingen gevraagd een foto van een werkstuk waar zij trots op zijn in te sturen. Deze worden tijdens de ‘Week van Plezier’ als doorlopende voorstelling dag en nacht geprojecteerd op het gebouw van Terra in Eelde.

De school bruist met de leerling als middelpunt, een mooie afsluiting van een bewogen jaar.

Tijdens de week van plezier volgen de leerlingen ook workshops “Animatie maken met de verderkijkdoos”. Hieronder 3 filmpjes die gemaakt zijn door een aantal leerlingen.

https://youtu.be/NwptqLroBlY

https://youtu.be/yfTu75Fes6k

https://youtu.be/TZM38yTqkOk