Geslaagden Terra Eelde nemen diploma in ontvangst, vier leerlingen cum laude geslaagd!

Geslaagden Terra Eelde nemen diploma in ontvangst
Vier leerlingen cum laude geslaagd

Eelde - Eindelijk, het ‘papiertje’ in handen. Leerlingen van Terra Eelde hebben 18 juli 2023 hun felbegeerde vmbo-diploma in ontvangst genomen. Dit schooljaar zijn er maar liefst 4 leerlingen cum laude geslaagd.

De diploma-uitreiking werd feestelijk gevierd. De afgelopen twee jaren werden de diploma’s uitgereikt met in acht neming van de coronamaatregelen. Dit jaar hoefde de school daar gelukkig geen rekening meer mee te houden. De geslaagden mochten zoveel familie en vrienden meenemen naar de diplomering als ze wensten. De leerlingen werden met een rode loper ontvangen. Na een gezamenlijke bijeenkomst met speech en muziek mochten de leerlingen met hun mentor(en) naar de klas en kregen ze hun diploma uitgereikt. Na afloop was er nog een gezellig hapje en drankje in de kantine.

Cum Laude
Maar liefst vier leerlingen werden tijdens de diploma-uitreiking nog eens extra in het zonnetje gezet omdat zij cum laude geslaagd zijn. De school is heel trots op de goede slagingspercentages. De cum laude geslaagde leerlingen vormen de kers op de welbekende spreekwoordelijke taart.

Froukje van der Kolk klas 4hGL, Floris van der Lek klas 4GL, Esmee Stoffers klas 4KB en Robin Flinkert klas 4BB, krijgen de vermelding ‘cum laude’ op hun diploma, wat inhoudt dat deze leerlingen minimaal een 8,0 gemiddeld voor al hun vakken gescoord hebben. 

Allemaal van harte gefeliciteerd en veel succes met jullie vervolgopleiding.